Ensi silmäyksellä vaatimaton suihku näyttää siltä, ​​että se ei ole muuttunut vuosikymmeniin. Itse asiassa uusin tekniikka muuttaa tapaamme suihkussa ikuisesti. Tässä on viisi mielenkiintoisinta teknologista kehitystä, jotka ovat tulleet kylpyhuoneeseen viime vuosina. Kuinka monta olet kokeillut?

#1. Pystysuorat kylpylät
Usein hylätyt seinään asennetut vesisuihkut, pystysuorat kylpylät mullistavat ihmisten suihkutavan. Käyttämällä elektronisia venttiilejä lämpötilan ja virtauksen säätämiseen, uusin paineentasausventtiilivalikoima tarjoaa täydellisen veden peiton ja lämpömuistin, joka estää kuuman ja kylmän nousun. Useimmissa kylpyläjärjestelmissä on yksitoiminen suihkupää ja jopa neljä seinään kiinnitettävää vartalosuihketta. Voit luoda saman suihkukokemuksen toistuvasti napin painalluksella. Digitaaliset arvot antavat vertaansa vailla olevan suihkukokemuksen.
#2. Bluetooth -suihkuradiot
Vaikka perinteiset vedenpitävät suihkuradiot altistavat korvakäytävät naarmuuntuneelle paikallisradiolle, uusi geek -lelujen valikoima – Bluetooth -suihkuradiot – antaa sinun nauttia uskomattomasta musiikista suihkussasi. Varo halpoja, Kiinassa valmistettuja aitojen Yhdysvalloissa valmistettujen merkkien klooneja, kuten Splash Shower Tunes -kaiutin. Amazon on paras lähde aidoille kaiuttimille, jotka tarjoavat sinulle vuosien ongelmatonta nautintoa. Nämä kaiuttimet muistuttavat suuria makroja ja ne on kiinnitetty laatoitettuun seinään, lasikoteloon tai kehyksettömään roiskesuojaan suuren imukupin kautta takana. Kun laitepari on muodostettu älypuhelimen, tabletin tai Bluetooth-laitteen kanssa, voit nauttia kristallinkirkkaasta musiikista suihkun aikana. Voit jopa vastata puhelimeesi tai soittaa edelliseen numeroon, jos haluat.
#3. LED -suihkuvalo
Jos seinäsuihkut ja Bluetooth -kaiuttimet eivät rohkaise maailmaa, ole valmis ihailemaan VolumeLoadin ainutlaatuista KZLIDEAa. Tämä LED -laite, joka muuttaa aidosti ihmisten suihkutavan, sopii suihkupääsi sisään ja vaihtaa väriä veden lämpötilan mukaan. Olettaen, ettet investoi pystysuoraan kylpylään, olet silti järkyttävän kuuman ja kylmän lämpötilan muutosten armoilla tavallisesta suihkusta. Tämän gadgetin LEDit eivät toimi paristoilla pienellä vesiturbiinilla, joka pyörii veden virtaamisen aikana. Kun aloitat viileänä vihreänä ja muuttuu kirkkaan punaiseksi, kun vesi lämpenee, et enää ihmettele suihkun lämpötilaa. Lisäksi ne näyttävät siisteiltä ja mitä niiden arvo on?
#4. Suihku -televisiot
Monet ihmiset pilkkaavat suihkulaitteita geek-leluina. Niiden perimmäinen tavoite on kuitenkin antaa sinulle enemmän yhtä asiaa, josta et voi koskaan ostaa enemmän: aikaa. Sen sijaan, että tarttuisit uutisten otsikoihin televisiosta kymmenen minuutin ajan joka aamu ja hyppäät sitten suihkuun, vedenpitävien televisioiden, kuten Aquavision Frameless Television, avulla voit yhdistää molemmat toiminnot ja viettää pidempään tekemällä molemmat. Suihkutelevisiot ovat erittäin ohuita profiileja, joissa on lämmitetyt näytöt huurtumisen estämiseksi, joten ne on helppo asentaa mihin tahansa nastoitettuun tai kiinteään seinään.
#5. Hydrofobinen lasi
Uusimmassa kehyksettömissä lasisuihkukoteloissa ja mukautetuissa suihkuovissa on yksi näkymätön salaisuus: hydrofobiset pinnoitteet. Nämä pinnoitteet, joita käytetään tehtaalla ja joilla on jopa kymmenen vuoden takuu, hylkivät vettä ja estävät sen muodostumisen pinnalle. Tämä ei ainoastaan ​​pidä lasia puhtaana suihkussa, vaan sillä on joukko lyömättömiä etuja. Aluksi vesihelmittäminen ei tarkoita vesileimoja. Tämä vähentää siivoustyötäsi. Puhdistamatta jättäminen tarkoittaa, että suihkusi ei koskaan naarmuunnu, ja mikä parasta, ilman lasia, likaa tai synkkää kerääntymistä, suihku säilyttää lämmön paremmin.
Johtopäätös
Kuten tämän artikkelin ideoista näet, tekniikka parantaa varmasti suihkukokemustamme. Mitä ideoita olet kokeillut? Kerro meille suosikkisi ja jätä kommentti alle!