Olipa kylpyhuoneesi pysynyt muuttumattomana muuton jälkeen tai kymmenen vuotta sitten valitsemasi muotoilu on mennyt muodista, kannattaa aina päivittää kylpyhuoneesi ulkoasu. Luovat ja modernit mallit voivat parantaa elämäntyyliäsi ja tuoda samalla lisäarvoa omaisuuteesi. Ongelmana on, että kylpyhuoneen uusiminen maksaa valtavan määrän, eivätkä tilastollisesti todennäköisesti lisää kustannuksia asuntosi arvoon. Tässä on viisi yksinkertaista tapaa päivittää tylsä ​​kylpyhuone. Mitä ideoita olet kokeillut?

#1. Puhdista ja koristele
Kylpyhuoneen puhdistaminen ja sisustaminen on fiksu liike: se on itsestäänselvyys. Ensimmäiset parannusdollarit tulisi käyttää olemassa olevan palauttamiseen. Maksa ammattitaitoiselle siivousyritykselle parhaan tuloksen saamiseksi. Ne poistavat tahrat laattojen välisestä laastista ja poistavat vaahdon ja vesileimat, jotka saavat kylpyhuoneesi näyttämään vanhentuneelta. Pidä kotisi arvo mielessä, sisusta neutraalit värit, kuten valkoinen ja kerma, helpottaaksesi myyntiprosessia.
#2. Asenna LED -valaistus
Juuri kun olet tottunut pienloistelamppuihin (CFL), tulee valoa lähettävä diodi (LED). Pienen kokonsa vuoksi nämä valot muuttavat kylpyhuoneesi. Voit asentaa upotetun valaistuksen murto -osaan hehkulamppujen tai CFL -lamppujen tarvitsemasta tilasta. Näin voit valita korostuspisteitä peilien alta, kaappien alta ja jopa seiniltäsi. Huolellisesti valittu valaistus muuttaa huoneesi.
#3. Levitä ikkunakalvoa
Ikkunakalvo on vinyylikalvo, joka on levitetty minkä tahansa ikkunalasin tai lasin sisäpinnalle. Elokuva on saatavana loputtomalta näyttävältä värivalikoimalta. Voit valita sävytetyn kalvon, joka hylkii auringon lämpöä, yksityisyyskalvon, joka peilataan ulkopuolelta, himmeän kalvon yksityisyyden suojaksi tai jopa kuvioidun kalvon, jossa on kukkakuvio koristeluun. Ikkunakalvo voi muuttaa kylpyhuoneesi ulkoasun. Voit halutessasi levittää kalvon myös suihkutilaan tai lasiroiskeeseen.
#4. Lisää joitakin taideteoksia
On uskomatonta eroa, jonka kuva voi aiheuttaa tylsään, väsyneeseen kylpyhuoneeseen. Koska kylpyhuoneissa on tyypillisesti korkea kosteus ja kosteus, et halua ripustaa todellisia tai arvokkaita taideteoksia seinillesi. Kuuluisien kuvien kehystetyt tulosteet ovat sopivia. Todellista tyyliä varten asenna kuvakisko kylpyhuoneesi seinille laajentaaksesi ripustusvaihtoehtojasi.
#5. Päivitä suihkukaappi
Suihkun lisääminen sinne, missä sitä ei ollut, on vakava vesi- ja rakennuskulut. Jos sinulla on jo kehystetty suihkukaappi, sen korvaaminen kehyksettömällä lasikotelolla saa kylpyhuoneesi näyttämään tilavammalta ja kirkkaammalta. Jos sinulla ei ole suihkua, mukautettujen suihkuovien asentaminen kylpyammeesi päälle parantaa huoneesi käytettävyyttä ja lisää vakavaa arvoa kotiisi. Kehystetyn ja kehyksetön lasin välistä eroa ei voi aliarvioida. Jälkimmäisessä on vain ylätunnistepalkki painon pitämiseksi, ja siinä on paljon vähemmän metallia valon estämiseksi tai huoneen pilaamiseksi.
Johtopäätös
Nämä viisi yksinkertaista vinkkiä auttavat ketään päivittämään vanhan, väsyneen kylpyhuoneensa. Mitä ideoita olet kokeillut? Kerro meille, mikä toimi sinulle ja jätä meille kommentti alla!