Matkat paikalliseen kuntokeskukseen tai kylpylään voivat olla loistavia stressin voittamiseen, mutta ne ovat murhaa taloutellesi. Pienellä avulla ja suurella luovuudella voit nauttia kylpylämaisesta tunnelmasta mukavasti omassa olohuoneessasi. Tässä on viisi yksinkertaista ideaa kodin parantamiseksi kylpylään sopivaksi huoneeksi.
#1. Asenna himmenninkytkin
Haluat todennäköisesti rentoutua iltaisin tai yöllä. Himmenninkytkimillä voit luoda rentouttavan ilmapiirin kaukana ankarista loistelampuista. Paikallisen sähköasentajan palkkaaminen himmentimen asentamiseen on kustannustehokas vaihtoehto investoimalla lattiavalaisimiin tai seinävalaisimiin. Huomaa, että jotkut pienloistelamput (CFL) eivät toimi himmentimien kanssa. Osta vain himmentimelle sopivia CFL-valoja tai uusimpia LED-valoja.
#2. Osta vesitoiminto
Jokaisen kylpylän kulmakivi on vesiominaisuus. Tämä voi olla pieni suihkulähde, jatkuvasti pyörivä pallomainen pallo tai savua tuottava elementti vesikulhoon. Edullisimmat vesitoiminnot ovat pyöreät metallitelineet, joihin lasikulho asetetaan. Kun olet täynnä vettä, kelluvia kynttilöitä ja muutama tippa aromaterapiaöljyä, saat kauniisti rentouttavan vesitoiminnon olohuoneeseesi.
#3. Käytä kiilatyynyä
Kiropraktikot ovat yhtä mieltä siitä, että paras tapa rentouttaa selkärankaa on ottaa nollapainovoima-asento. Tässä asennossa on 120 asteen kulma selän ja reisituen välillä. Nostamalla jalat ja jalat ylös, selkäranka asetetaan neutraaliin asentoon ja sydämen kuormitus vähenee. Contourin kaltaiset yritykset tuottavat kiilatyynyjä, jotka muuttavat minkä tahansa sohvan nollapainovoimaiseksi istuimeksi. Voit sijoittaa nämä tyynyt sohvallesi tai lattialle ja asettaa itsesi ihanteelliseen asentoon rentoutumiseen.
#4. Nauti aromaterapiasta
Mikään ei ole rentouttavampaa kuin kynttilänvalon välkkyminen. Yankee Candlesin uudet tuoksukynttilät ovat kauniissa lasipurkkeissa, ja niitä voidaan käyttää kylpylämaisen tunnelman luomiseen missä tahansa olohuoneessa.
#5. Puhdista huoneesi perusteellisesti
Tärkein ero kylpylän ja keskimääräisen olohuoneen välillä on puhtaus. Vuokraatpa märkäimurin ja peset matot tai maksat siivousyritykselle perusteellisen puhdistuksen, huomaat eron, jonka puhdas huone voi parantaa kykyysi rentoutua. Sinun tulisi pestä verhot, matot ja puhdistaa sohva. Olohuoneesi perusteellinen puhdistus saa sinut tuntemaan olosi lempikylpylässäsi.
Johtopäätös
Ihannetapauksessa sinun on toteutettava kaikki nämä viisi ideaa luodaksesi todellisen keitaan olohuoneeseesi. On kuitenkin hyvä sijoittaa uusiin tuotteisiin pala kerrallaan ja kokeilla, mikä toimii. Oletko kokeillut olohuoneen kylpylän luomista? Kerro meille, mitä löysit toimivaksi ja jätä meille kommentti alla!