Ajatella jotain omaperäistä ja luovaa ystävänpäivää varten on haaste useimmille naimisissa oleville miehille. Uusi ravintola tai hotelli voi olla ihana, mutta ei tule yllätyksenä. Tässä on viisi tapaa, joiden avulla voit yllättää vaimosi ystävänpäivänä ja näyttää hänelle, kuinka paljon rakastat häntä. Mitä ideoita olet kokeillut?

#1. Vuokraa limusiini
Jos vaimosi ei ole näyttänyt limusiinin takapuolelta tanssiaisten jälkeen, sellaisen palkkaaminen saa taatusti aikaan iloisia huutoja. Limos saavat kenet tahansa, nuoren tai vanhan, tuntemaan itsensä elokuvan tähdiksi yöksi. Voit järjestää tapaamisen vaimosi kanssa sen jälkeen, kun hän on lopettanut työnsä, tai yksinkertaisesti odottaa illalla kotisi ulkopuolella. Vuokratuissa limoissa on samppanjaa ja upeita äänijärjestelmiä. Voit rentoutua muhkeassa sisätiloissa, kun olet pyyhkäissyt määränpäähän.
#2. Lähde ilmapallomatkalle
Ilmapallolennoissa parasta on, että voit pitää koko asian salassa viimeiseen minuuttiin asti. Kun otat salaperäisen matkan maalle, vaimosi arvaa, kun maisemat vierivät. Ilmapallolennot on parasta tehdä aikaisin aamulla, joten ystävänpäivää edeltävä tai seuraava viikonloppu on paras vaihtoehto, ellet voi saada aikaa töistä. Useimmat pariskunnan paketit sisältävät samppanjaa ja kauniin aamiaisen laskeutumisen jälkeen.
#3. Tee julkinen julistus rakkaudestasi
Useimmat ajatukset, kuten sanomalehden ilmoitukset tai siltoihin ripustetut bannerit, ovat suuria tapahtumia, kuten kihlautumista. On monia alkuperäisiä tapoja julistaa rakkautta vaimoasi varten ystävänpäivänä. Ele on niin epätavallinen, että olet varmasti yllättynyt hänestä. Riippumatta siitä, teetkö suuren bannerin ja ripustat sen näkyvästi jonnekin tai pyydät ilmoitusta, kun nautit urheilupelistä, tämä saa varmasti hänen huomionsa.
#4. Uudista lupauksesi
Yksi romanttisimmista asioista, jonka voit tehdä, on pitää häämatka pienellä lomalla ja uudistaa lupauksesi erityisessä paikassa. Tämä voi auttaa virkistämään avioliittoa, varsinkin jos tavalliset ystävänpäiväideasi alkavat tuntua hieman vanhoilta ja väsyneiltä.
#5. Puhdista kotisi
Vaimosi ei välttämättä tee siivousta: voit jakaa askareita tai tehdä kaiken itse. Vaikka olisitkin kotona oleva aviomies, maksat siivousyritykselle kodin syväpuhdistuksen yllättääksesi vaimosi. Ero tavallisen pölynimurin ja ammattipuhdistuksen välillä on nähtävä uskottavaksi. Ammattilaiset tuovat joukon siivousvälineitä, tuotteita ja tekniikoita, jotka muuttavat kotisi. Siivoaa vaimosi normaalisti tai ei, hän rakastaa yllätystä palata kotiin kuohuviinien puhtaaseen kotiin.
Johtopäätös
Mikä tahansa näistä viidestä ideasta auttaa sinua yllättämään vaimosi tänä ystävänpäivänä. Mitä ideoita olet kokeillut? Kerro meille ja jätä meille kysymys tai kommentti alla!