Vaikka rakastat koiraasi kuinka paljon tahansa, sinun ei tarvitse ottaa huomioon makua, kun on kyse sotkun määrästä, jota sinun on siedettävä. Mattojen karvojen runsaudesta epäilyttävien tahrojen ilmestymiseen sohvallesi on jatkuva taistelu estääksesi kotiasi muuttumasta kenneliksi. Tässä on viisi helppoa tapaa todistaa koirasi.
Vinkki 1. Ota kangassuojus käyttöön
Kangassuoja on ihmetuote kaikille, jotka haluavat koiran todistaa kotinsa. Se ruiskutetaan yksinkertaisesti mille tahansa kankaalle, jonka haluat suojata syljeltä, virtsalta tai muulta tahralta. Yleisimmin matoille ruiskutettava suoja imeytyy kuituihin ja estää niitä imemästä muita nesteitä tai roiskeita. Kuivanaan matto kestää paljon enemmän värjäytymistä tai värimuutoksia kuin ennen ilman, että se vaikuttaa sen väriin tai tekstuuriin. Tärkeintä on, että suoja antaa sinulle viiden tai kymmenen minuutin ikkunan mahdollisuuden käsitellä tahrat ja vuodot ennen kuin ne pilaavat maton. Voit hakea suojaa itse tai maksaa yritykselle, joka tekee sen puolestasi. Kangassuoja soveltuu parhaiten, kun kankaat tai matot ovat uusia tai heti puhdistuksen jälkeen.
Vinkki 2. Siirry sisä- ja ulkomattoihin
Matot ovat välttämättömiä, jotta kotisi todella koirakestävä. Dash & Albertin kaltaiset sisä- ja ulkomatot ovat riittävän pehmeitä tunteakseen olonsa hyväksi kävellessään niiden päällä, mutta ne ovat nopeasti puhdistettavia ja erittäin kestäviä kulutukseen. Sisä- ja ulkokäyttöön suunnitellut matot näyttävät hyvältä kotona, mutta kestävät myös valkaisua ja hankausta vaikeiden aikojen aikana.
Vinkki #3. Käytä Velvet Thowsia
Koiran salliminen mihin tahansa sohvan tai nojatuolin lähelle takaa takapuolensa. Verhoilukankaat ovat silmukoituja lankoja, joten on väistämätöntä, että koirasi kynnet löytävät tiensä välillä. Tämä vetää langat ulos ja näyttää epämiellyttävältä. Sametti leikataan lopussa kuin hiukset, mikä tekee siitä lopullisen koiran kestävän materiaalin. Voit suojata sohvaasi ja tuolejasi samettien avulla ilman, että ne näyttävät kauheilta. Kukaan ei halua istua sohvalla “koira” -peiton vieressä, mutta sametti näyttää tyylikkäältä ja estää koiria naarmuuntumasta liikaa. Koirat rakastavat juosta sisälle ja syöksyä sohvalle. Jos koirasi on sama, samettiheitto näyttää silti söpöltä.

Vinkki #4. Värikoordinaatti
Tämä koskee kaikkea, mitä ostat koirasi hankkimisen jälkeen. Värin koordinoinnin teoria on, että ostamalla sohvat, matot tai matot suunnilleen samanvärisiksi kuin koirasi hiukset, sotku on vähemmän havaittavissa. Kotisi täyttyy edelleen lemmikkieläinten karvoilla, mutta voit mennä pidempään imuroinnin välillä ilman sotkua.
Vinkki #5. Syväpuhdista säännöllisesti
Riippumatta siitä, siivoatko kotisi itse tai maksatko ammattitaitoisesta siivouksesta, säännöllinen syväpuhdistus auttaa suojaamaan kotiasi koiran aiheuttamilta vaurioilta. Syväpuhdistus ei koske vain likaa, vaan myös pitkäaikaista huoltoa. Tämä voi sisältää kangassuojan lisäämisen edellä kuvatulla tavalla. Se sisältää myös puisten alueiden, kuten lattian ja jalkalistojen, kiillotuksen naarmuuntumisen estämiseksi. Kiillotus- ja lakalla voidaan suojata jopa arvokkaita materiaaleja.
Johtopäätös
Näiden viiden vinkin pitäisi auttaa ketään tyylikkäästi koirakestävää kotiaan. Mitä ideoita olet kokeillut? Kerro meille ja jätä kysymys tai kommentti alle!